Vacature W installateur

ECO installaties breidt uit: wij zoeken een W installateur

Wij zoeken: een W installateur

Dienstverband: Fulltime in loondienst (parttime is bespreekbaar)

Ervaring: 0-4 jaar ervaring met W installaties

Opleiding: Relavante cursussen

In bezit van: rijbewijs B en mogelijk een eigen auto

 

Wat je gaat doen als W installateur 

Als W installateur bij ECO installaties rij je dagelijks met de benodigde tools en materialen naar een van onze projecten. Daar realiseer, repareer en onderhoud je CV installatie en warmtepompen in woningen van onze klanten. Kennis van warmtepompen is een pré. Soms doe je dit op eigen houtje, maar meestal werk je samen met het ECO team. Dit doe je op  locaties binnen een uur van het kantoor van ECO installaties.  

 

Benieuwd wat voor installatieprojecten wij eerder realiseerden? Kijk dan hier!

 

Wie jij bent als W installateur? 

Duurzaamheid is iets dat jou bezighoudt. Net als wij, leef jij het liefst in een groenere wereld. Daarnaast is stilzitten op kantoor niks voor jou. Je werkt graag zelfstandig. Tegelijk ben je wel sociaal betrokken, zowel bij je team als bij de klanten. Jouw gevoel voor humor past goed bij onze gezellige en informele sfeer. Je hebt ervaring met CV installatie en hebt kennis van warmtepompen, maar we leren je ook graag de kneepjes van het vak. Je bent in ieder geval in het bezit van je rijbewijs B.

Je bent in loondienst bij ECO installaties.

 

Waarom je bij ons wil werken

Elektromonteur vacature veenendaal

Bij ECO installaties werken als W installateur heeft aardig wat voordelen, al zeggen we het zelf.

  • Wij realiseren veel gave projecten. Kijk in onze portfolio voor een paar voorbeelden.
  • Het kleine maar fijne team ECO is onwijs gezellig! We proberen dan ook regelmatig met elkaar te borrelen op de vrijdagmiddag, en zo nu en dan organiseren we een leuk teamuitje.
  • Ook niet onbelangrijk: we bieden je een marktconform salaris, op basis van je ervaring.

Wij zijn ECO installaties

Duurzaam wonen. Daar zijn wij in thuis. Wij zijn specialist op het gebied van installaties voor off grid en energieneutrale woningen. Voor onze klanten maken wij ECO ontwerpen slimme Engineeringsoplossingen, en vervolgens realiseren we installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen, ventilatiesystemen en laadpalen. Dat doen we voor nieuwbouw en bestaande bouw. Hierbij vinden we het belangrijk dat we samenwerken met de natuur en haar ecosystemen. We kijken verder dan de woning, want de persoon en de omgeving van de woning zijn minstens net zo belangrijk. Met een holistische kijk op ecosystemen zorgen we er dus voor dat iedereen in balans met de natuur kan leven, op wat voor plek dan ook. Meer lezen over ons en het team? Check dan deze pagina.

Identificeer jij jezelf met deze omschrijving van een W installateur, en onze waarden? Dan maken we graag kennis met je. Mail een korte motivatie en je cv naar info@studioeco.nl. Dan nemen wij contact met je op.