Vacatures

ECO installaties breidt uit: wij zoeken nieuwe teamleden!

 

Ben jij begaan met circulair, natuurinclusief wonen en staat duurzaamheid voor jou centraal? Dan staat hier wellicht een passende vacature voor je tussen. Op dit moment hebben wij een duurzame vacature openstaan. Nieuwsgierig? Klik dan door, en bel of mail ons gerust met je vragen.

 

Fulltime W installateur 

Als W installateur bij ECO installaties rij je dagelijks met de benodigde tools en materialen naar een van onze projecten. Daar realiseer, repareer en onderhoud je CV installatie en warmtepompen in woningen van onze klanten. Kennis van warmtepompen is een pré. Soms doe je dit op eigen houtje, maar meestal werk je samen met het ECO team. Dit doe je op  locaties binnen een uur van het kantoor van ECO installaties. 

Dienstverband: loondienst (CAO metaal & techniek)

Ervaring: 0-4 jaar ervaring

Diploma: geen diploma vereist. In bezit van relevante cursussen.

Nieuwsgierig? Check de duurzame vacature dan hier!

Werkvoorbereider/Hoofd magazijn beheer 

Je houdt je op verschillende vlakken bezig met de voorbereiding van onze installaties. Je zorgt ervoor dat de installateurs met alle juiste onderdelen en instructies op de klus kan verschijnen. Het magazijn is jouw terrein. Jij weet precies wat er op voorraad is en houd dit goed bij in ons ERP systeem. Daarnaast zorg je ervoor dat het magazijn er altijd strak bijstaat. Ondertussen hou je contact met onze leveranciers en stem je regelmatig planningen en inkopen af met al je collega’s. Mede dankzij jou lopen al onze installaties op rolletjes, met blije klanten als resultaat.

Dienstverband: 32-40 uur (parttime/fulltime). Loondienst (CAO metaal & techniek)

Ervaring: >1 jaar ervaring met werkvoorbereiding en magazijn, bij voorkeur in de installatietechniek

In bezit van: rijbewijs B

 

Stagiaire Marketing & Communicatie

Hoe kunnen wij onze doelgroep het beste bereiken? Dat is de vraag die momenteel speelt bij ECO installaties. Met frissende marketing ideeen willen we graag ECO installaties bij de juiste klanten in beeld krijgen. Jij maakt een plan hoe we dit het goed in de markt kunnen zetten. En niet alleen maak je het plan maar je voert het ook uit samen met ons marketing en communicatie team.

De precieze onderzoeksvraag specificeren we uiteindelijk samen. Dan hebben wij waardevolle data, en kan jij afstuderen op het onderzoek.

Vacature: stage Marketing Communicatie (onderzoeks-/afstudeerstage)

Dienstverband: 24-40 uur/week

Startdatum: januari/februari 2024 (einddatum is bespreekbaar)

Stagevergoeding: aanwezig, bedrag is bespreekbaar

Opleiding: hbo of wo, richting Marketing en/of Communicatie