Wat installeren wij?

Hoe wil jij wonen?

Wil jij graag wonen met een optimaal woon- en leefcomfort, maar wil je ook duurzaam en in verbinding met de natuur leven? Bij ECO installaties helpen we jou graag met de realisatie van een duurzaam systeem. We zijn specialist op het gebied van zonnepanelen en warmtepompen. Daarnaast installeren we laadpalen met eventuele uitbreiding met een thuis batterij.

  • energiezuinig wonen

Heb jij nog een cv-ketel in je huis hangen, of kook je nog op gas? Dan wil je misschien graag overstappen op een wat duurzamere optie. De prijzen van gas stijgen alleen maar, en daarnaast wil onze overheid in 2050 geheel aardgasvrij zijn. Om duurzamer te wonen is het belangrijk dat je huis goed geïsoleerd is. Vervolgens kijken we graag met je mee wat de beste oplossing is om duurzamer te wonen. Laat jij je cv-ketel vervangen door een warmtepomp, of heb je deze al en wil je graag zonnepanelen op je dak?

  • energieneutraal wonen

Heb je zonnepanelen, dan gebruik je de opgewekte energie bijvoorbeeld om je warmtepomp te laten draaien. Door genoeg energie op te wekken is het mogelijk om energieneutraal te wonen. Op deze manier voorzie je dus in je eigen elektriciteit en ben je niet meer afhankelijk van de netbeheerder. Om dit ook in de winter mogelijk te maken is het slim om een thuisbatterij te installeren. Op deze manier heb je ook als de zon niet schijnt genoeg elektriciteit achter de hand om je huis te verwarmen.

  • off-grid wonen

Wil je helemaal onafhankelijk zijn, dan kan je er voor kiezen om off-grid te wonen. Een off-grid woning staat volledig op zichzelf en is niet aangesloten op een riolering, netstroom en water- en gasleidingen. Kortom: de woning is helemaal zelfvoorzienend. Ga je in een tiny house wonen, dan is dit een interessante optie om te overwegen. Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Service & onderhoud

Onze service stopt daar niet. Wij zijn er ook graag voor jou na de installatie. Daarom zijn we altijd bereikbaar om je te helpen met jouw systemen. Daarnaast kan je, na de installatie, een Service & Onderhoudsabonnement afsluiten. Zo creëren we samen de beste leefomgeving voor jou en je situatie. Eentje die zowel comfortabel als energiezuinig is.

Waar installeren wij?

Op dit moment installeren we alleen in de omgeving van regio Heuvelrug. Weet je niet zeker of je binnen ons werkgebied valt, dan mag je altijd contact opnemen. Wil je graag een off-grid installatie, dan is het mogelijk dat we deze bij ons in de werkplaats te maken, en in één keer op locatie plaatsen. Off-grid installaties installeren we dan ook door het hele land.