Hembrug A7

Op het Hembrugterrein zijn meerdere objecten te vinden. Voor het gehele terrein creëren wij de energie voorziening. Bij een paar gebouwen geven wij nog meer advies zoals A7. Ontworpen door CC studio. Een gebouw waar business en wonen elkaar ontmoeten. In dit gebouw worden zes gezinnen gevestigd, het heeft glas en het oude karakter wordt behouden. Maar wat is er nodig voor fijn comfort en goede ventilatie?

ECO ontwerp en Installatie Ontwerp voor monumentale gebouwen

Voor een aantal gebouwen op het Hembrugterrein maken wij een ECO ontwerp en een Installatie Ontwerp. Dat doen we voor een aantal gebouwen. Daarnaast creëren we ook een algemene energievoorziening voor het hele terrein. We zien dit als een mooie kans om deze monumentale ruimtes duurzaam te renoveren. Een comfortabel binnen- en buitenklimaat creëren zonder energierekening is hierbij het uitgangspunt.

CC studio

Warmte verlies berekening 

Elke woning op het Hemburgterrein wordt voorzien van een warmtepomp. Om elke woning/atelier te voorzien van een warmtepomp moet er eerst een warmteverlies berekening worden gemaakt. In het gebouw A7 worden er zes woningen gerealiseerd. Een warmteverlies berekening is nodig om de warmte die uit de woning trekt te bepalen. Hierop kunnen de  installaties worden bepaald die nodig zijn om minimaal te voldoen om het comfort niveau met de eisen en wensen van de bewoners.

Advies over ventilatie

Momenteel wordt hier nog aan gewerkt. We houden je op hoogte.