off grid leven

Tiny house Hartenboeren

Hartenboeren is een mooi initiatief dat is ontstaan vanuit de persoonlijke ervaringen van Peter en Angelique. Mensen helpen herstellen in de natuur én zelf off grid wonen: dat is hun missie. En daar mocht ECO installaties aan bijdragen. Zelf wonen en leven ze in hun off grid tiny house. We hielpen met het installeren van hun duurzame houtkachel.

Herstellen in de natuur bij Hartenboeren

Hartenboeren biedt mensen met bijvoorbeeld PTSS de gelegenheid om te herstellen in de natuur. Als gast heb je zelf de regie. Je mag meewerken in de tuin, koken met de verse groenten uit de moestuin of je verhaal delen. Maar niks moet. Door de werkzaamheden in het voedselbos of een lange wandeling in het bos, komen je lichaam en geest meer in balans. Zo ervaar je de kracht van de natuur.

off grid leven

Een duurzame houtkachel in een off grid tiny house

Zelf wonen Peter en Angelique in een off grid tiny house op het terrein. Wij hielpen hen met het installeren van een duurzame houtkachel. Op de kachel van Esse kunnen ze koken. Daarnaast verwarmd deze het huis én het water. Hiervoor hebben we een boiler van 150 liter geleverd. Door het elektrisch element van 2 kW in de boiler, kan deze ook zelf verwarmen. Fijn als je in de zomer de houtkachel niet aan wil doen.

duurzame houtkachel

Wil jij ook off grid wonen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Start dan met de ECO check. Zo kom je erachter hoe wij jou het beste kunnen helpen.