Zonnepanelen installatie

Nieuwbouwwoning Veghel

Voor een nieuwbouwwoning in Veghel maakten wij een duurzaam ECO ontwerp met zonnepanelen en een warmtepomp. Vervolgens realiseerden we ook de installaties. Hierin namen we de wensen en behoeften van de bewoners mee.

Energie opwekken met zonnepanelen

De bewoners wilden graag energie opwekken door middel van zonnepanelen. Deze namen we mee in het ontwerp en installeerden we op het dak. Dit was met een Full Black Solar Edge systeem met halve cel technologie.

Duurzaam energie ontwerp

Warmtepomp installatie

Vervolgens moest het huis ook verwarmd en gekoeld worden. Hiervoor hebben we ook een water-water warmtepomp van Nibe geïnstalleerd. Door drie verschillende boringen in de grond van negentig meter diep, kan de warmtepomp zonder glycool verwarmen via water uit de grond. Op deze manier heb je een hoger rendement en een stuk minder invriezingsgevaar. Daarnaast koelt het systeem passief: de verkoeling komt direct uit de grond.

 

Wil jij ook duurzame installaties in je woning? Wij helpen je graag. Start met de ECO check om erachter te komen welk van onze pakketten het beste bij jou past.