Zonnepanelen installatie

Zonnepanelen – HvR Speeltotaal Veenendaal

Bij HvR Speeltotaal liggen 66 zonnepanelen op het dak. Hierbij is er gebruik gemaakt van ClickFit rails zodat de panelen strak op het dak kwamen te liggen. Om zoveel mogelijk zonuren te pakken, liggen de zonnepanelen op de oostkant van de bedrijfshal.

Om tot een mooi resultaat te komen hebben we gebruik gemaakt van de zwarte zonnepanelen van het merk JA Solar. Daarnaast hingen we een SolarEdge monitor op. De opbrengst kan je bijhouden via de SolarEdge app op laptop én mobiel.

Daarnaast hebben wij achter de zonnepanelen 33 SolarEdge optimizers geplaatst. Daarmee kunnen we zien wat elk paneel oplevert aan energie, als er schaduw op het dak is. Ook de opbrengst kunnen we per paneel in de gaten houden.

HvR Speeltotaal zoekt voortdurend naar mogelijkheden voor meer milieuvriendelijke uitvoering van de werkzaamheden en streeft continue naar verbetering. Om deze reden hebben we een aantal duurzame toepassingen binnen het bedrijf geïmplementeerd, die zorgen voor meer energie-efficiëntie.

 

 

Wil jij energieneutraal wonen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Start dan met de ECO check, en kom erachter welke hulp het beste bij jou past.