Installatie zonnepanelen

Zonnepanelen – 7 billion presidents Amsterdam

Duurzaam bier maken en de wereld redden. Dat hebben de mannen achter 7 billion presidents goed bedacht. Elk biertje wat je van hun koopt wordt geïnvesteerd in zonnepanelen. studio ECO heeft de eerste 7 zonnepanelen mogen plaatsen in Amsterdam voor de eerste Beer for Mankind biertjes.

 

Wat is het concept van 7 billion presidents?

Beer for Mankind is het eerste romantische kapitalistische gezelschap van 7 miljard presidenten. Het biermerk is gemaakt om te laten zien hoe het concept van het Romantisch Kapitalisme werkt. 7 zonnepanelen werden geïnstalleerd met de winst van het duurzaam bier van Beer for Mankind en het eerste energiebedrijf werd gemaakt dat eigendom is van iedereen ter wereld.

Een paar jaar geleden werd het idee geboren van 7 miljard presidenten, samen met het revolutionaire nieuwe economische model dat we het romantische kapitalisme noemen. Kortom, in dit economische model wordt de winst van bedrijven geïnvesteerd in schone energie. Lees hier meer over het romantische kapitalisme. Toen het model werd gemaakt, wilden we de wereld laten zien hoe het werkte. De beste manier om te communiceren is door te doen, is het niet?

Duurzaam bier

Waarom bier?

Om een energiebedrijf te bouwen dat van iedereen is had 7 billion presidents een product nodig. En dat werd duurzaam bier! Het is gemakkelijk te maken en iedereen drinkt het. 7 billion presidents werkt samen met Bruut Bier in Amsterdam Oost. Het eerste bier komt van het merk Beer for Mankind, een speciaalbier dat in veel lokale bars in Amsterdam wordt verkocht. En zo werd het eerste romantische kapitalistische bedrijf geboren.

In totaal heeft 7 billion presidents het afgelopen jaar 6000 liter bier verkocht! Met de winst die ze hebben behaald met de verkoop van de bieren hebben ze in september 2018 7 zonnepanelen in de Stadstuin in Amsterdam West gekocht en geïnstalleerd in samenwerking met studio ECO.

Duurzaam bier. Beer for Mankind is het eerste romantische kapitalistische gezelschap van 7 miljard presidenten. Het biermerk is gemaakt om te laten zien hoe het concept >

Dit is het doel

Als 7 billion presidents steeds meer duurzaam bier verkoopt kunnen ze een nieuw energiebedrijf bouwen dat onafhankelijk is. Het behoort toe aan iedereen in de wereld. Met de winst van de energie die de zonnepanelen genereren, koopt 7 billion presidents meer zonnepanelen. Dus, schone energie voor alle mensen, letterlijk. Wij van studio ECO staan graag achter dit doel!

Wil je meer informatie over samenwerken met studio ECO? Neem dan contact met ons op!

Duurzaam bier. Beer for Mankind is het eerste romantische kapitalistische gezelschap van 7 miljard presidenten. Het biermerk is gemaakt om te laten zien hoe het concept >