Installatie zonnepanelen

Zonnepanelen – Eurovee Lexmond

De ruimte op het dak van een grote hal of bedrijfspand is een prachtig oppervlak om zonnepanelen neer te leggen. Zo dacht Eurovee in Lexmond daar ook over. De organisatie wilde zonnepanelen op hun stal. Er was plek voor meer dan 64 zonnepanelen. Door zwarte panelen van LG te plaatsen, behielden we de stijl van de hal én wordt er nu flink wat zonne-energie opgewekt.

Hoeveel zonnepanelen heb je normaal nodig?

Dit is afhankelijk van wat je gebruikt. Een gemiddeld gezin heeft aan zo’n 12 tot 16 zonnepanelen voldoende om alle stroom op te wekken die ze gebruiken wanneer verwarming gebeurd met een gasketel. Verwarm jij je woning of pand met een warmtepomp, dan heb je meer panelen nodig om alle stroom op te wekken die je gebruikt. Er zijn mooie systemen van bijvoorbeeld Triple Solar die warmtepompen slim combineren met zonnepanelen. Wij installeren deze systemen regelmatig.

 

In dit artikel vertellen we je alle ins en outs over zonne-energie

 

Wat gaat dit Eurovee opleveren?

Bij Eurovee kozen we voor 64 zonnepanelen. Dit baseerden we op het verbruik van Eurovee en de aansluiting. Hierdoor is de verwachte energie opbrengst van deze LG zonnepanelen (in combinatie met SolarEdge) ruim 21.000 kilowattuur per jaar!

Wil jij ook je woning of pand verduurzamen? Wij helpen je graag. Doe de ECO check en kom erachter hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen.